VACATURES

Wij krijgen dagelijks nieuwe aanvragen die wij NIET op de website plaatsen.
Indien u uw CV en beschikbaarheid mailt naar info@daendetachering.nl, nemen wij z.s.m. contact met u op.
GEÏNTERESSEERD in één van onderstaande vacatures? Bel de planning op nummer: +31 348 448322 of mail naar: info@daendetachering.nl.

Vacature 01: Voor meerdere opdrachtgevers in NEDERLAND zijn wij per direct op zoek naar VASTE TORENKRAAN MACHINISTEN en MOBIELE TORENKRAAN MACHINISTEN. In het bezit van TCVT W4-02 of TCVT W4-06 en met aantoonbare ervaring.

Vacature 02: Voor een van onze opdrachtgevers in Brabant zijn wij op zoek naar HEIMACHINISTEN in het bezit van TCVT W4-03 voor diverse projecten wereldwijd. Ook HEIERS die opgeleid willen worden als heimachinist zijn welkom. Aantoonbare ervaring in verticale drainage is een pre.

Vacature 03: Voor diverse opdrachtgevers in BELGIË zijn wij op zoek naar RIGGERS in het bezit van geldig VVL of BANKSMAN certificaat. Betreft lange werkdagen en werk voor een langere periode.

Vacature 04: Voor meerdere opdrachtgevers in NEDERLAND zijn wij op zoek naar TELEKRAANMACHINISTEN in het bezit van TCVT W4-01 en GROOT RIJBEWIJS. Op projectbasis en/of mogelijkheid tot vaste baan.

Vacature 05: Voor meerdere opdrachtgevers in NEDERLAND zijn wij op zoek HEIERS en HEIBAZEN met aantoonbare werkervaring.

Vacature 06: Voor meerdere opdrachtgevers in NEDERLAND zijn wij op zoek naar RIGGERS in het bezit van geldig VVL of BANKSMAN certificaat.

Vacature 07: Voor een opdrachtgever in BELGIË zijn wij op zoek naar MOBIELE TORENKRAAN MACHINISTEN in het bezit van GROOT RIJBEWIJS. Op projectbasis, regio Vlaanderen.

Vacature 08: Voor een opdrachtgever in ZUID-HOLLAND zijn wij op zoek naar KRAANMACHINISTEN in het bezit van TCVT W4-01 voor TELE- en RUPSKRANEN. Mogelijkheid om opgeleid te worden. VASTE BAAN.

Vacature 09: Voor een opdrachtgever in NEDERLAND zijn wij op zoek naar een GWW MACHINIST voor op een MINIKRAAN. Regio UTRECHT. Kans op vaste baan.

Vacature 10: Voor een opdrachtgever in MIDDEN NEDERLAND zijn wij op zoek naar KRAANMACHINISTEN in het bezit van TCVT W4-01 voor TELE-en RUPSKRANEN. Groot rijbewijs is een pre.

Vacature 11: Voor een INTERNATIONAAL opererende opdrachtgever, werkzaam in de DRAINAGE, zijn wij op zoek naar UITVOERDERS met aantoonbare ervaring. Voertaal Engels. Betreft langere periodes, wereldwijd.

Vacature 13: Voor een landelijke opererende opdrachtgever in NEDERLAND zijn wij op zoek naar diverse GWW machinisten voor op een SHOVEL. Op projectbasis en kans op vaste baan.

Vacature 14: Voor meerdere opdrachtgevers in NEDERLAND zijn wij op zoek naar RUPSKRAANMACHINISTEN in het bezit van TCVT W4-01. Langdurige projecten en invalwerk.